Første konfigurering av Kaspersky Safe Kids

Når installeringen er ferdig, veileder konfigurasjonshjelpen til Kaspersky Safe Kids deg gjennom konfigurasjonsprosessen til Kaspersky Safe Kids. Før du starter første oppsett, må du gi de nødvendige tillatelsene for å la programmet fungere slik det skal.

Under konfigurasjon utfører du følgende handlinger:

1. Koble til My Kaspersky med My Kaspersky-kontoen din eller registrer deg på My Kasperskyhvis du ikke har en konto.

Viktig: Når beskyttelse for barnet ditt er angitt, kan du ikke endre My Kaspersky-kontoen du er logget på. Hvis du vil bruke en annen My Kaspersky-konto, må du installere Kaspersky Safe Kids på nytt.

2. Legg til barnets opplysninger i programmet.

Hvis du har lagt til barnas opplysninger i My Kaspersky eller via Kaspersky Safe Kids-mobilappen, mottar og viser Kaspersky Safe Kids disse opplysningene automatisk.

3. Velg en datamaskinkonto for hvert barn.

Etter dette er Kaspersky Safe Kids ferdig konfigurert. Kaspersky Safe Kids begynner å overvåke datamaskinkontoer som du har valgt for barnet.

Merk: Kaspersky Safe Kids-innstillingene brukes på de valgte kontoene i henhold til alderen til hvert barn. Du kan se og endre Kaspersky Safe Kids-innstillinger på My Kaspersky i delen Barn, eller i Kaspersky Safe Kids som er installert på den foresattes mobilenhet (som kjører Android eller iOS).

Koble til My Kaspersky

Registrer deg på My Kaspersky fra Kaspersky Safe Kids

Legg til barnets opplysninger i Kaspersky Safe Kids

Velg en datamaskinkonto for barnet

Opprett en datamaskinkonto for barnet

Merk: Hvis FileVault-funksjonen er slått på i Mac-ens Systeminnstillinger, må du gi Kaspersky Safe Kids tillatelse til å dekryptere filene på barnets datamaskinkonto, slik at den blir tilgjengelig når programmet startes på nytt.

Se også

Installer Kaspersky Safe Kids

Administrer Kaspersky Safe Kids på My Kaspersky

Gi de nødvendige tillatelsene for Kaspersky Safe Kids